torsdag 27. mars 2008

Reisebrev 3

Heile dag nummer 2 på Kypros er unnagjort, ein dag som vart prega av at det skulle spelast kamp. Då underteikna kom til matsalen sat samtlege Fjøraspelarar klar til å ta inn sikringskost.

Sidan det skulle spelast kamp så vart det gjennomført ei lett morgonøkt på om lag ein time. Oppvarming (firkant), pasningsøving og litt formasjonstrening om eg ikkje hugsar feil. Bjarte Hovland fekk seg ei skikkeleg økt sidan han ikkje skulle spele kamp mot Enköping. Spissane Underdal og Langdal hadde også ei økt med avslutningstrening.

Etter trening var det klart for eit spelarmøte framfor kamp, der taktikk og formasjon defensivt og offensivt vart gått i gjennom. Deretter lunsj og avslapping / førebuing til kamp.

Etter kampen reiste ein del spelarar ned i badstua ved hotellet for å pleie kroppen sin.

Elles vart gårsdagens kamp filma og den vart gjennomgått i går kveld. Inntrykket ein sat att med etter å ha sett kampen live, var at Enköbing var langt meir overlegne enn det ein fekk inntrykk av etter å ha sett video frå kampen. Enköping vann sjansestatistikken 12-3 (viss me er litt snille med sjansane til Fjøra). Enköping trilla mykje ball og Fjøraspelarane kom ikkje heilt oppi, men alt i alt så var det ein godt gjennomført kamp av Fjøra dette her. Trenarane ser også at spelarane i kampsituasjon, prøver på det dei har trent på, og det mot eit så robust og ballsikkert lag som Enköping. Det er positivt.

Kvelden vart elles nytta til å sjå landskampen Frankrike – England.

Elles fekk me den første (og forhåpentlegvis den einaste) skaden i går. Ingmar Sægrov hadde fått seg ein trykk under kampen, men merka ingenting då og for så vidt etter kampen heller. Men utover kvelden fekk han skikkeleg verk i ankelen og måtte ise ned foten heile natta. Han hadde skikkelege smerter i går kveld. Men i dag tidleg var han oppe til frukost og er mykje betre. Me får sjå hur det går utover veka med Ingmar.

Ingen kommentarer: